קדירת עוף וירקות - קוקס אנד לוקס - חווית בישול ואפייה ביתי כמו שלא הכרתם!

באתר זה נעשה שימוש בקבצי cookies. המשך גלישתך באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף עיין בתנאי השימוש

ווטסאפ

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה
בלוג

קדירת עוף וירקות

סיר קדירה לאינדוקציה | Emile Henry

קדירת עוף וירקות

 

סיר קדירה הופך את חווית הבישול לעונג אמיתי

 

משך ההכנה: 20 דקות

משך האפייה: כשעה

 

מרכיבים ל-6-8 מנות:

  • 1 ק"ג שוקי עוף
  • 600 גרם אפונה טרייה
  • 6 תפוחי אדמה קטנים 
  • 12 צנוניות
  • 12 גזרים כתומים
  • 6 גזרים צהובים בייבי
  • 12 אספרגוס
  • 40 גרם חמאה או שמן
  • 150 מ"ל ציר עוף
  • 25 מ"ל יין לבן
  • 6 ענפי תימין
  • מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

  • מוציאים את העוף מקירור כשעה לפני הבישול ומניחים בטמפרטורת החדר.
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • מקלפים את תפוחי האדמה וחוצים לשניים. שוטפים ומייבשים את האספרגוס, מסירים את הסיבים בחוץ וחוצים אותם לאורכם.
  • שוטפים וקולפים את הגזרים, שומרים על העלים הירוקים שלמים. 
  • שוטפים ומייבשים את הצנוניות, פורסים דק.
  • מוסיפים לסיר הקדירה חמאה או שמן ומזהיבים את שני צידי העוף.
  • מוזגים יין לבן מעל ומסדרים את תפוחי האדמה מסביב.
  • מוזגים מחצית מציר העוף מעל ומכניסים לתנור ללא מכסה למשך 45 דקות. מדי פעם הופכים את תפוחי האדמה.
  • מוציאים מהתנור ומוסיפים את האפונה, האספרגוס, הגזר הצנוניות עלי התימין ואת הציר שנותר. מתבלים במלח ופלפל.
  • מכסים את התבשיל ומכניסים לתנור ל- 20 דקות נוספות.