ווטסאפ

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה
בלוג

קדירת עוף וירקות

סיר קדירה לאינדוקציה | Emile Henry

קדירת עוף וירקות

 

סיר קדירה הופך את חווית הבישול לעונג אמיתי

 

משך ההכנה: 20 דקות

משך האפייה: כשעה

 

מרכיבים ל-6-8 מנות:

  • 1 ק"ג שוקי עוף
  • 600 גרם אפונה טרייה
  • 6 תפוחי אדמה קטנים 
  • 12 צנוניות
  • 12 גזרים כתומים
  • 6 גזרים צהובים בייבי
  • 12 אספרגוס
  • 40 גרם חמאה או שמן
  • 150 מ"ל ציר עוף
  • 25 מ"ל יין לבן
  • 6 ענפי תימין
  • מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

  • מוציאים את העוף מקירור כשעה לפני הבישול ומניחים בטמפרטורת החדר.
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • מקלפים את תפוחי האדמה וחוצים לשניים. שוטפים ומייבשים את האספרגוס, מסירים את הסיבים בחוץ וחוצים אותם לאורכם.
  • שוטפים וקולפים את הגזרים, שומרים על העלים הירוקים שלמים. 
  • שוטפים ומייבשים את הצנוניות, פורסים דק.
  • מוסיפים לסיר הקדירה חמאה או שמן ומזהיבים את שני צידי העוף.
  • מוזגים יין לבן מעל ומסדרים את תפוחי האדמה מסביב.
  • מוזגים מחצית מציר העוף מעל ומכניסים לתנור ללא מכסה למשך 45 דקות. מדי פעם הופכים את תפוחי האדמה.
  • מוציאים מהתנור ומוסיפים את האפונה, האספרגוס, הגזר הצנוניות עלי התימין ואת הציר שנותר. מתבלים במלח ופלפל.
  • מכסים את התבשיל ומכניסים לתנור ל- 20 דקות נוספות.