ווטסאפ

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סדרת אופי לחם - EMILE HENRY

לאפות לחם בבית ולקבל תוצאות של תנור אבן

סדרת אופי לחם - EMILE HENRY

 

מבית התאגיד Emile Henry (אמיל הנרי) מחבל בורגנדי אשר בצרפת, מגיעה סדרת אופי לחם ביתיים, במגוון צבעים מרהיבים ביופיים, אשר ישדרגו את חווית האפייה שלכם! 

 

במפעלי היצרן Emile Henry, החליטו מזה כמספר חודשים, למקד ולהשקיע כמעט באופן מוחלט את פס הייצור בסדרת אופי הלחם המקצועית, זאת בשל גידול במגמה העולמית לאפיה של לחמים בבית, המורגשת באופן ניכר גם בארצנו.

יתרונות אופה הלחם הצרפתי, ניכרים הודות לקרמיקה הייחודית ולצורתו החכמה, מאפשרים לאופה הלחם תנאים אידאליים לאפייה – הקרמיקה מוליכה חום מצוין (טוב מסיר ברזל או מתבנית מתכת), והמבנה של הכלי שומר על הלחות ומייצר סירקולציה של אוויר העוטפת את הבצק – הסביבה שנוצרת בתוך הכלי מדמה תנאי אפייה ייחודיים, ממש בדומה לאלו שקיימים בתנור אבן מסורתי. התוצאה - כיכר לחם, אוורירית, פריכה וזהובה! 

 

סדרת אופי הלחם כוללת:

 

 

מתכון להכנת לחם עגול מסורתי

הדרך המהירה והקלה להכנת כיכר לחם אוורירית כמו במאפיה אמיתית, לחם מאוד מאוזן המתאים להכנת כריכים, מנות פתיחה ובכלל להגשה לצד הארוחות:

 

משך ההכנה: 10 דקות

משך ההתפחה: ערב קודם (10-12 שעות)

משך האפייה: שעה

 

מרכיבים: 

  • 500 גרם קמח
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפיות סוכר
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 280 מ"ל מים חמים
  • כף חלב

 

אופן ההכנה:

הכנות בערב שלפני:

  • מערבבים את הקמח, המלח, הסוכר והשמרים בקערת המיקסר או בקערת האופה. 
  • מוסיפים את המים ולשים את הבצק כ-2-3 דקות במהירות נמוכה או בלישה ידנית עד לקבלת בצק חלק.
  • מכסים את הבצק עם מכסה האופה או עם מגבת, ונותנים לו לתפוח כשעה וחצי בטמפרטורת החדר.
  • לשים את הבצק בשנית לשחרר את הגזים, מניחים בקערת האופה ומכסים אותה עם ניילון נצמד.
  • מכניסים למקרר למשך 10-12 שעות.

 

ביום האפייה:

  • בעזרת שורש כף היד מותחים את הבצק מספר פעמים ומעצבים לכדור.
  • מקמחים מעט את תבנית האופה.
  • ממקמים את כדור הבצק במרכז התבנית, חורצים אותו בעזרת הסכין (המצורפת לאופה הלחם העגול עם מכסה קלוש) ומכסים.
  • נותנים לבצק תפיחה נוספת של כשעה וחצי בטמפרטורת החדר.
  • מברישים את הבצק עם חלב, מפזרים מעט קמח מעל ומכסים את תבנית האופה.
  • מחממים את התנור מראש ל- 240 מעלות, מכניסים את האופה, ואופים למשך שעה.
  • מצננים ללא המכסה עד לצינון מלא.  

 

0.2998781